Biztonságtechnika

Biztonságtechnikai és vagyonvédelmi berendezések tervezése, telepítése, karbantartása Szegeden és környékén!

Biztonságtechnika

Cégünk tevékenységi körébe tartozik objektumok, lakások vagyonvédelmi rendszereinek megtervezése és kivitelezése, riasztó szerelés és kamerás megfigyelőrendszer kiépítése, infrasorompó telepítése. Akár zártláncú kamerás rendszer megvalósítása is lehetséges, távoli elérésű kamerák, valamint megfigyelő és rögzítő rendszeren kívül, mozgásérzékelő telepítése is megoldott.

A cégünk által telepített elektronikus riasztó rendszerek MABISZ minősítéssel rendelkeznek, és minőségi PARADOX eszközökből állnak. A riasztó rendszerekhez opcióként csatlakoztatható URH vagy GPRS átjelző modul is, mellyel a riasztó távfelügyeleten keresztül jelzi az illetéktelen behatolást. Sok esetben azonban nem elegendő csak a betörés vagy lopás tényét megállapítani, szükséges az elkövetők azonosítása is, erre pedig a kamerás megfigyelő- és rögzítőrendszer jelenti a megoldást. Minden igényt figyelembe véve, az általunk telepített és forgalmazott megfigyelő rendszer a nap 24 óráján keresztül folyamatos megfigyelést tud biztosítani, a képrögzítés időtartama pedig 7 naptól akár több hónapig is megoldható! A mozgásérzékelők manapság már nem számítanak ritkaságnak, egyre több otthonban használják vagyonvédelem céljából, akár fényforrással is összekötve. Ajánlott biztonsági kiegészítő, kültéri védelmi eszköz az infrasorompó vagy más néven infravörös sorompó is, hiszen ez a fajta láthatatlan biztonságtechnika észrevétlenül óvja otthonát, vállalkozását és értékeit.

Az AVOM Biztonságtechnikai vállalkozás vállalja családi házak, lakások, üzletek, ipari létesítmények, nyaralók elektronikus betörésjelző és vagyonvédelmi rendszereinek komplett telepítését is! Minden általunk telepített biztonságtechnikai rendszerre 1 év garanciát vállalunk, valamint az előzetes helyszíni felmérés Szegeden díjmentes!