Elektromos kaputechnika

Elektromos kaputechnikai megoldások, nyílószárnyas kapu és úszókapu, motoros ajtó, szekcionált garázskapu telepítése lakossági vagy ipari környezetben is, Szegeden és környékén!

Elektromos kaputechnika

Az automata elektromos kapuk egyre szélesebb körben elterjedtek, hiszen nagyobb az igényünk a kényelemre, az esztétikus környezetre, és persze a biztonságra. Ma már az elektromos kapu, garázsajtó egyáltalán nem luxuscikk, csupán a mindennapi életünk megkönnyítésére szolgáló eszköz. A szárnyaskapuk, garázskapuk és úszókapuk alkalmazása általánosan megjelenik lakossági és ipari környezetben is.

A modern, elektromos automata kapuknál elvárt a biztonság, a hosszú élettartam, alacsony karbantartási igény és nem utolsósorban a megfelelő design. A mindezeknek megfelelő, egyik alapvető kaputechnikai rendszer a nyílószárnyas kapu. A szárnyas kaput beléptetőrendszerrel is összeköthetjük, így maximalizálva a kényelmet és biztonságot. A különböző elektromos kapuk működtethetők vezetékes módon nyomógombbal, kódzárral, vagy kártyás beléptetővel, mobiltelefonnal is. Ha teljesen automatikus működtetésre van igény, akkor a szárnyas kapuknál az útburkolatba épített hurokérzékelő jelentheti a megoldást.

Családi házak gépjármű ki és behajtásához az úszókapu jelenti a legjobb megoldást. Az úszókapu egy olyan kapu, ahol a talajszinten nincs lefektetett sín. Az ilyen elektromos kapunak a hagyományos tolókapuval szemben számos előnye van, többek között, hogy nincs kiszolgáltatva az időjárásnak, így télen nem fagy le, valamint karbantartást csak nagyon minimálist igényel!

A szekcionált kapuk különálló elemekből, úgynevezett szekciókból áll, amelyek csuklópántokkal vannak összekötve egymással. Függőlegesen nyithatók és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkednek el. Ennek a kialakításnak köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előt is! A szekcionált garázskapuk bármilyen garázsnyílásba beépíthetők, egyedülálló kényelmet és biztonságot nyújtanak!

Cégünket bátran keresheti elektromos szárnyas kapu vagy úszókapu, motoros ajtó és szekcionált kapu telepítés esetén is!