Gyengeáram

Gyengeáramú rendszerek kiépítése, riasztórendszerek, vezérléstechnikai és informatikai hálózat telepítési munkák végzése Szegeden!

Gyengeáram

Lakás, családi ház vagy szinte bármilyen gazdasági tevékenységet folytató objektum elektromos kivitelezése az erősáram mellett a gyengeáramú hálózat kiépítésével is jár. Cégünk vállalja kertes házak, panellakások és egyéb ingatlanok gyengeáramú kivitelezését, keressen minket bizalommal!

A lakó- és céges épületek többsége alapszintű riasztó rendszer felszerelését igényli, valamint sok esetben kaputelefon is szükséges lehet. Főleg cégeknél, székhely vagy telephely esetén gyakorta merül fel a riasztórendszerek, tűzjelző és füst érzékelő egységek,videókamerák és megfigyelő rendszerek telepítésének igénye is. A biztonságtechnika mellett szintén fontos a szórakoztató elektronikai készülékek elhelyezkedése és jellege, a megfelelő kábelek telepítése. Gyengeáram kivitelezés során netkábel,UTP, cat5, FTP kábel és koax kábel is telepítésre kerülhet, valamint a hangszóró kábelek is professzionális módon kerülnek a helyükre. Manapság már nagy igény mutatkozik a térhangzású hangrendszerek kábeleinek a süllyesztésére is. Az egyre több körrel rendelkező fűtési rendszerek terjedésével lehetőség nyílik a helyiségek szerinti fűtésvezérlésre, termosztát felszerelésre, ez szintén a gyengeáramú elektromos hálózat kivitelezése során készül el.

A legalapvetőbb gyengeáramú rendszerek a tévé, telefonhálózat és internethálózat, valamint a kaputelefon és a riasztó. Ezek ma már minden lakásban és házban megtalálhatók. A gyengeáram további lakossági felhasználásához tartoznak a központi redőnymozgatók, a termosztáthálózatok, valamint a legmodernebb okosházak és okoslakások vezérlőrendszerei is.

Bízza otthona vagy irodája biztonságát és az alapvető elektronikai, informatikai rendszerek kiépítését cégünkre! Villanyszerelőink alapos tervezés után meghatározzák a kiállások helyét, számát, az alkalmazandó vezetékek, kábelek típusát és elvégzik a teljes gyengeáram kivitelezést!

Gyengeáramú szereléssel kapcsolatos főbb feladatok, melyeket ránk bízhat:

  • Videó, riasztó és kaputelefon hálózat kiépítése.
  • TV, kábel TV és telefonhálózat kiépítése.
  • Számítógép és informatikai hálózat kiépítése.
  • Központi redőnymozgatás kiépítése.
  • Termosztát hálózat létrehozása.
  • Audió és térhangzású rendszerek létrehozása.
  • Okosotthon vezérléstechnikai kiépítése.