Kaputelefon, beléptetőrendszerek

Kaputelefontelepítése fotocellás ajtó és forgókapu kiépítése, kártyás-proximitis beléptető rendszerek kivitelezése Szegeden és környékén.

Kaputelefon, beléptetőrendszerek

Kertes családi házakba, többlakásos lakóházakba és panellakásokba a legtöbb esetben kaputelefon segítségével lehet bejutni. A kaputelefon telepítés elsődlegesen kényelmi célt szolgál, mivel a kapu nyitása a lakásból történik és a kaputelefon segítségével kommunikálni is lehet az esetleges látogatóval, ugyanakkor a kaputelefon védelmi funkciót is elláthat, mivel akár a nem kívánatos látogatókat is megszűri. Cégünk tevékenységi körébe tartozik a kaputelefon szerelés, telepítés, videó kaputelefon és távoli elérhetőségű kaputelefon kivitelezése is.

Azonban még nagyobb biztonságot és ellenőrizhetőséget nyújtanak a beléptetőrendszerek! A magán, céges vagy védett területekre való belépések ellenőrzésére, korlátozására és szabályozására a beléptető rendszer nyújtja a legbiztonságosabb és legegyszerűbb megoldást. Sokféle rendszer van jelenleg a piacon, az egyszerű kulcsos nyitástól, a számkódos beléptetőkön át a mágneskártyás, proximiti kártyás beléptető rendszerekig.
A kártyás beléptető rendszereka vagyonvédelem mellett a munkáltatók számára is hasznos eszközök, ugyanis képesek a be- és kilépés nyilvántartásán át a munkaidő nyilvántartására és felügyeletére is. Beléptetőrendszer telepítés, szerelés esetén keressen minket bizalommal!

Ha pedig már a beléptetés kezeléséről van szó, akkor nem mehetünk el szó nélkül az automatizált megoldások mellett sem! A fotocellás ajtótökéletes megoldást kínál üzletek, bevásárló központok, közintézmények, bankok, hotelek és más nagy forgalmú bejáratok automatizálási igényeire. A forgókapu kiváló választás lehet sűrű gyalogos forgalommal rendelkező helyszíneken, őrzött átjárókban, épületeken belül vagy kültéren is. Mindkét beléptetéstechnikai rendszer képes együttműködni elektronikus rendszerekkel, így az ellenőrző eszközök (pl. leolvasó, nyomógomb,távvezérlő) az ajtóhoz és kapuhoz illeszthetők.
Ha fotocellás automata ajtó és forgókapu rendszerek teljes körű kivitelezése merül fel, hívjon minket!