Villanyszerelés / Erős áram

Erős áramú rendszerek kiépítése, villanyszerelési munkák végzése Szegeden és környékén!

Villanyszerelés / Erős áram

Az AVOM Biztonságtechnikai és Villanyszerelési Kft. vállaljacsaládi házak, panellakások és egyéb ingatlanok, komplett épületek elektromos kivitelezését. Keressen minket bizalommal, ha villanyszerelési munkára, villamos hálózat felújításra, erősáramú rendszerek kivitelezésére és karbantartására keres megbízható szakembert!

Régebbi házakban az elektromos vezetékek nagy valószínűséggel elavultak és teljes cserére szorulnak. A vezetékcsere a vagy áthuzalozás magában foglalja az elavult vezetékek eltávolítását és új vezetékek bevezetését. Az új huzalozás biztonságosabb, nem melegszik fel nagyobb áramfelvétel esetén sem. Otthona elektromos vezetékeinek korszerűsítéséhez hívjon minket!

Természetesen egy panellakás teljes villamos hálózatának cseréje sem jelenthet gondot számunkra! Ha szeretné panellakása elektromos vezetékeit kicserélni, az alumínium vezetékeket helyettesíteni, esetleg felújítja panellakását pl. kapcsolókat, konnektorokat szükséges áthelyezni, vagy netalán csak rossz helyen van egy lámpa vezetéke, keressen minket bizalommal!

Az új, nagyobb energiaigényű villamos berendezések jelentősen megnövelhetik a lakás vagy ház energiaszükségletét. Manapság a családi házak többségének 32 Amperes bejövő tápellátásra van szüksége, viszont rengeteg idősebb házban csak 16 Amper az elérhető. Amennyiben teljesítménynövelésre van szüksége, akkor jó helyen jár, villanyszerelőink MVM és DÉMÁSZ villanyórák kapcsán is segítségére lesznek! Teljesítménynövelés során a villanyóra kismegszakítóját (biztosítékát) a szakemberek nagyobb értékűre cserélik. A legtöbb esetben villanytűzhely és villanysütő, esetleg klíma vásárlásakor, valamint az elektromos berendezések számának növekedésével válik szükségessé a csere. Ha Önnél is fennáll a teljesítménynövelés esedékessége, keressen minket!

Cégünk kisebb szerelési munkákat is szívesen vállal, többek között konnektor telepítést, kapcsolók és elosztószerkrények cseréje, villanytűzhely szakszerű bekötését. Ha lakásában nincs kiépítve a villanytűzhely és sütő vezetéke, vagy amennyiben a villanyóra kismegszakítója nem bírja el a megnövekedett elektromos terhelést, hívjon minket! Sajnos még a legkisebb elektromos hiba kijavítása is valódi veszélyeket rejthet. A látszatra kicsinek tűnő hiba, egy pislákoló lámpa, vagy egy sercegő konnektor, esetleg enyhe égett szag is valódi veszélyt jelezhet, ráadásul ezek szerelése közvetlenül tűzveszélyes és akár halálos is lehet, ha avatatlan kéz végzi! Bízza inkább profi villanyszerelőre a legkisebb munkát is!

A következő villanyszerelési feladatokban tudunk az Ön segítségére lenni:

  • vezetékcsere (alumínium és rézvezeték)
  • lakáselosztó csere
  • kismegszakító csere
  • villanykapcsoló csere
  • konnektor/dugalj csere
  • földelés
  • villanysütő bekötés
  • bojler beszerelés